I Korthet

Varmt välkommen till Skaparkraft!

Skaparkraft vill inspirera dig att utifrån dina styrkor, din inre kraft, din kreativitet och det som är mest sant och rätt för dig, skapa den tillvaro som är allra mest meningsfull och utvecklande för dig. Skaparkraft tror på värden som kroppslig och sinnlig närvaro, självkännedom, självacceptans och en inre stillhet som själva grunden till en stabil, harmonisk och glädjefull utveckling.

Vi vill inspirera dig till din unika skaparkraft – för därifrån kan under ske!

Skaparkraft erbjuder kurser och föreläsningar inom mindfulness, klasser inom yoga, eller en kombination av båda – som verktyg till såväl inre stillhet och expansiv personlig utveckling som fysisk styrka och mental avslappning. Skaparkraft vänder sig till både företag och privatpersoner. Skaparkraft är baserad i Stockholm. Se mer utförlig information under flikarna Mindfulness och Yoga.

Skaparkraft erbjuder även tjänster inom fotografi, såsom bröllops-, familje-, event- och naturfotografering. Välkommen att kontakta oss för smakprov och mer information.

Maskrosblomman och dess blad finns i Skaparkrafts logga. Maskrosen är en av våra vanligaste blommor och är känd för sin seglivade natur och sin kraft att skjuta skott – genom i stort sett det mesta! Som små solar brukar blommorna lysa mot oss i gräset, vid vägkanten, eller någon annanstans. Maskrosen representerar klarhet, liv, kraft, styrka, utveckling och glädje – därför har den också en given plats i Skaparkrafts logga.

Aktuellt1Hem3