Företag

I samarbete med Mindfulnesscenter – Sveriges ledande utbildningsföretag inom Mindfulness – erbjuder Skaparkraft föreläsningar och kurser, såsom:

  • Inspirationsföreläsning som ger en inblick i och känsla för vad Mindfulness är. Föreläsningen är både teoretisk och praktisk och ämnar till att inspirera och väcka mersmak.
  • Grundprogram i Mindfulness på 8 veckor eller längre (inkl egen träning). En mer ingående kurs som går djupare på området för att ge en större insikt och upplevelse av Mindfulness och dess positiva effekter. Programmet är baserat på vetenskapligt testade program som utvecklats i USA och England.
  • Prova På Mindfulness, 2-3 veckor (inkl egen träning), en kortare kurs för att få ett smakprov på vad Mindfulness är och även få känna på effekterna.
  • Individuell coachning i passande Mindfulnessprogram med direkt återkoppling på var du behöver.

För mer information om innehåll, upplägg och bokning vänligen kontakta Skaparkraft.

Skaparkraft erbjuder också:

  • Kursupplägg, föreläsningar eller workshops formade efter dina specifika önskemål. Det går mycket bra att kombinera både mindfulness och yoga som ett upplägg om så önskas. För mer information, varmt välkommen att kontakta Skaparkraft!

Mindfulness är ett område som växer och som det görs mer och mer forskning inom (ca 500 nya forskningsartiklar kommer varje år). Stora företag som Apple Computer, Yahoo, Google, McKinsey, Procter & Gamble och Starbucks har implementerat mindfulness som ett verktyg för sina medarbetare. I Sverige har bland annat Trafikverket, NCC, Tieto, Dina försäkringar och Karolinska Sjukhuset gjort detsamma. Förbättrad arbetsmiljö, större glädje och en högre produktivitet är bara några positiva effekter av träningen (se mer under fliken Effekter).

Se här en artikel i ämnet, bli mer effektiv med mindfulness, publicerad på tidskriftssajten Chef.

Hem4

Kunskap är att lära sig något varje dag. Vishet är att släppa taget om något varje dag. Zen ordspråk